ویزای تحصیلی کانادا

نوشته شده توسط اسپاداناسیر. منتشر شده در Uncategorised

اخذ ویزای تحصیلی کانادا

 

همان طور که می دانید دانشگاه های کانادا جزو بهترین دانشگاه های دنیا هستند و در حوزه های تخصصی رتبه های بالایی را توانسته کسب کند. بنابراین اگر قصد مهاجرت به کانادا برای تحصیل دارید مطمئن باشید که تحصیل در دانشگاه های کانادا می تواند در آینده، بستر مناسبی برای یافتن شغل برای شما باشد.

فرم ارزیابی آنلاین اخذ ویزای تحصیلی کانادا (رایگان)

با تکمیل فرم در چند ثانیه، شرایط شما برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا توسط کارشناسان ما بررسی خواهد شد.

تکمیل فرم ارزیابی ویزای تحصیلی کانادا

برای درخواست مجوز تحصیل، باید نامه پذیرش از موسسات آموزشی تعیین شده داشته باشید. مدارس ابتدایی و راهنمایی کانادا نیازی به DLI ندارند. شما باید شماره ی موسسه آموزشی تعیین شده (DLI) که با حرف O شروع می شود در فرمتان بنویسید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا

  •  نامه ادمیشن از یکی از مراکز معتبر آموزشی ( به جز همسر فرد دارای استادی پرمیت یا ورک پرمیت )

  • نامه CAQ فقط برای متقاضیان استان کبک

  • برنامه تحصیلی یا همان Study Plan

  • اسکن صفحات جدیدترین پاسپورت (فقط صفحه اول و صفحاتی که در آنها مهر خورده را اسکن کنید)

  • اسکن صفحات پاسپورت های قبلی (فقط صفحه اول و صفحاتی که در آنها مهر یا ویزا خورده را اسکن کنید)

  • اسکن شناسنامه ترجمه و تایید شده / اگر متاهل هستید اسکن شناسنامه همراهان را هم در همین فایل اضافه کنید.

  • یک قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵

  • نامه تمکن مالی

  • اسناد نشان دهنده دارایی شما

  • نامه های سابقه کاری و بیمه کاری

  • فرم های درخواست ویزا

  • پرداخت هزینه های ویزای تحصیلی کانادا

    • ۱۱۰ دلار برای دریافت CAQ از استان کبک (برای متقاضیان کبک)

    • ۱۵۰ دلار برای ویزای متقضای اصلی و ۱۵۵ دلار برای همراه

    • ۸۵ دلار برای انگشت نگاری هر متقاضی بالای ۱۴ سال

    • این هزینه ها توسط اداره مهاجرت دریافت میشوند و غیر قابل عودت هستند.

     

 

 

هزینه مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا

 

متقاضی تحصیل در کانادا باید بتواند هزینه های تحصیل در کانادا را برای سال اول فراهم نماید. مثلا اگر شهریه متقاضی برای هر سال ۱۵ هزار دلار است، وی باید این مبلغ را به همراه هزینه مربوط به زندگی مربوط به سال اول از طریق حساب بانکی خود یا اسپانسر خود به سفارت اثبات کند. تمکن مالی برای ویزای تحصیلی کانادا بسیار پر اهیمت بوده و در صورتی که متقاضی نتواند آن را اثبات نماید، افیسر ویزای تحصیلی او را مردود خواهد کرد.

 

جواب ویزای تحصیلی کانادا

 

این جواب معمولا به صورت آنلان تا ۹ هفته پس از انگشت نگاری در دفاتر مربوط به سفارت کانادا خواهد آمد. در صورت مثبت بودن جواب باید متقاضی یا نماینده او پاسپورت خود را به سفارت کانادا در آنکارا ارایه دهد تا ویزا را در پاسپورت او مهر کنند.

 

ریجکت ویزای تحصیلی کانادا

 

اگر با درخواست ویزای تحصیل در کانادای شما موافقت نشود نامه ای صادر خواهد شد که درآن دلیل یا دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا را اعلام خواهند کرد. معمولا دلایل ریجکت شدن ویزای تحصیلی کانادا به شرح زیر است:

 

  • منبع مالی کافی وجود نداشته

  • هدف از تحصیل برای آفیسر قانع کننده نبوده و دلایل کافی برای بازگشت با کشور مورد نظر وجود نداشته

  • دوره تحصیلی مورد نظر

  • اشکال در بستن فایل ویزا و فرم های ویزای تحصیلی

  • برنامه تحصیلی نامناسب

 

استادی پرمیت کانادا

 

استادی پرمیت مجوزی است که معمولا در هنگام ورود دانشجو در کانادا برای او صادر می شود. با داشتن استادی پرمیت کانادا، متقاضی مجاز به ماندن و تحصیل در کانادا می باشد. استادی پرمیت برای دوره هایی که در مدت ۶ ماه به اتمام می رسند نیاز نمی باشد. در مورد این دوره ها متقاضی تحصیل در کانادا می تواند با داشتن ویزای کوتاه مدت اقدام به تحصیل در کانادا کند. طبق قوانین اداره مهاجرت، در صورتی که قصد ادامه تحصیل پس از دوره ۶ ماهه را دارید، بهتر است از همان ابتدا ویزای تحصیلی کانادا را دریافت کنید.

 

اگر قبلا استادی پرمیت دریافت کرده اید ولی طبق مواردی که روی نامه استادی پرمیت مشخص می کنند پیش نرفته و از آن قوانین سرپیچی کرده اید، درصورت درخواست برای هر نوع ویزای جدید تحصیلی باید ۶ ماه صبر کنید و این 6 ماه در حقیقت نوعی جریمه برای متقاضی خواهد بود. به طور مثال اگر روی نامه استادی پرمیت شما اجازه کار را نداشته باشید ولی در زمان حضور در کانادا کار کنید و اداره مهاجرت این مساله را متوجه شود، در زمان اقدام برای ویزای تحصیلی ۶ ماه از درخواست ویزا جریمه خواهید شد و حتی در صورت ارسال پرونده در این ۶ ماه پرونده شما مردود می شود.

 

داشتن استادی پرمیت یا اصطلاحا ویزای تحصیلی کانادا، برای دوره های پیش دبستان نیاز نیست.

 

 

ویژگی مدارس کانادایی

مقطع ابتدائی و دبیرستان تابع قوانین دولتی کانادا بوده و از معلمینی در این مراکز استفاده می شود که استخدام دولت باشند. این کار به منظور اطمینان از حفظ کیفیت آموزش و تاکید بر تامین نیازهای دانشجویان می باشد. دانشجویان کانادایی همواره جزء 5 رده ی بالای جهانی به لحاظ علمی بوده اند و در میان کشورهای انگلیسی زبان در رده ی اول علمی قرار دارند.

در این مدارس علاوه بر کیفیت بالای تدریس مجموعه ای از خدمات تحصیلی ارائه می شود که شامل این موارد می باشد: مشاوره، مشاورین حرفه ای و آموزشی، شرکت در انجمن ها، آموزش زبان دوم، تامین نیازهای تحصیلی، و فعالیت های فوق برنامه.

لازم به ذکر است که :

  • مقطع ابتدائی در کانادا شامل 6 سطح آموزشی می باشد.

  • مقطع دبیرستان در بیشتر ایالت های کانادا از مقطع 7 تا 12 رده بندی شده که در ایالت کبک در مقطع 11 پاپان می یابد.

  • سال تحصیلی در ماه سپتامبر آغاز می شود و در ماه جون پایان می یابد.

  • افراد فارغ التحصیل از مقطع متوسطه در کانادا می توانند برای ادامه تحصیل در دانشگاه های کانادا و سراسر دنیا اقدام کنند.

  • در مدارس کانادا دوره های زبان دوم (انگلیسی یا فرانسه) برای دانش آموزان غیرکانادایی ارائه می شود.

  • شرایط آموزشی و تحصیلی در کانادا وابسته به قوانین ایالتی می باشد.

ویژگی مدارس دولتی

  • ارائه برنامه های تحصیلی مختلط.

  • ارائه خدمات اقامتی برای دانشجویان غیرکانادایی

ویژگی مدارس خصوصی

  • تامین مستقل هزینه ها

  • تحصیل به صورت مختلط یا جداگانه (مدارس دخترانه یا پسرانه)

  • کلاس های کوچکتر با تعامل معلم-دانش آموز بیشتر

  • پشتیبانی کامل و ارائه خدمات اقامت و مسکن برای دانش آموزان غیرکانادائی

ویژگی مدارس زبان

  • دوره های تدریس زبان انگلیسی و فرانسه در آموزشگاههای خصوصی و دانشکده ها اغلب برای دانش آموزان خارجی و مهاجران جدید ارائه می شود.

  • آموزش تخصصی زبان با موضوعاتی مثل: کسب و کار، آمادگی آکادمیک، آموزش زبان تخصصی صنایع و غیره.

  • هزینه تحصیل برای یک دوره ی 4 هفته ای از 1000 تا 2000 دلار کانادا متغیر است.

  • مخارج اقامت در این مدارس نیز حدود 1000 دلار در ماه می باشد.

نکاتی پیرامون تحصیل در کانادا :

دانشکده ها همکاری تنگاتنگی با صنایع و تاجرین دارند تا مطمئن شوند که برنامه های آموزشی آنان با تغییرات و نیازهای کاری این مراکز هماهنگ است. برنامه های آموزشی این دانشکده های کانادایی از مزایای مختلفی در حوزه های فنی و حرفه ای برخوردار است. این حوزه ها عبارتند از:

کسب و کار، کشاورزی و صنایع غذایی، سلامت، خدمات اجتماعی، روزنامه نگاری و پخش، مهمانداری، زبان، هنر و غیره.

 

 

 

ویژگی دانشکده ها :

 

  • بیش از 8000 برنامه آموزشی در 150 موسسه دولتی

  • زمان تحصیل از چندماه تا 4 سال متغیر است.

  • 90% فارغ التحصیلان ظرف مدت 6 ماه مشغول به کار خواهند شد

  • 93% کارفرمایان از کار فارغ التحصیلان این دانشکده ها اعلام رضایت کرده اند

  • برنامه های عملی که توسط کارفرمایان بااستعداد طراحی شده و همراه با پیشنهادات شغلی می باشد.

  • شهریه این موسسات از 5500 تا 15000 دلار متغیر است.

  • مخارج زندگی و اقامت به طور تقریبی 7000 تا 13000 دلار در سال برآورد شده است.

 

دانشگاه ها

 

دانشگاه های کانادا دانشجویان خلاقی را پرورش می دهند که همگام با تکنولوژی های روز پیش بروند و در حوزه های تخصصی پیشگام باشند. دانشگاه کانادا می تواند بستر شغلی باشد که شما برای آینده خود در نظر گرفته اید. بهترین کیفیت آموزشی از مقاطع اولیه دانشگاهی تا مقاطع پایانی و دکترا در این مراکز ارائه می شود.

 

دانشگاه های کانادا خواستگاه ابداع گوشی های بلک بری، فناوری صفحه تخت، بورد هوشمند، و IMAX بوده اند.

 

سه مقطع تحصیلی در دانشگاه کانادا در نظر گرفته شده است :

 

  • مقطع کارشناسی: دوران تحصیل معمولاً بین 3 تا 4 سال است.

  • مقطع کارشناسی ارشد: یک یا دو سال که این دوران شامل ارائه تز، مقاله و تحقیق نیز می باشد.

  • مقطع دکتری: یک دوره ی سه ساله همراه با ارائه تز است. ویژگی دانشگاه های کانادا

  • بیش از 10000 برنامه آموزشی در 95 موسسه دولتی و دانشگاه غیرانتفاعی

  • مقاطع تحصیلی دانشگاه های کانادا مطابق با آمریکا و سایرکشورهای مشترک المنافع می باشد.

  • فرصت شغلی برای همکاری و تحصیل دانشجویان غیر کانادایی

  • هزینه تحصیل از 8000 تا 26000 دلار در سال متغیر می باشد.

 

کمکهای مالی برای تحصیلات عالی

 

کمک های مالی مختلفی وجود دارند که می توانند برای دانشجویان دوره های آموزش عالی، در مورد هزینه های تحصیل و زندگی مفید باشند.

 

  • اسکولارشیپ یا کمک هزینه دانشجویی معمولا بر اساس پیشرفت تحصیلی و / یا مشارکتهای اجتماعی داده می شوند.

  • بورسیه ها و کمک های بلاعوض معمولا بر اساس نیاز مالی پرداخت می شود و دانشجویان مجبور به بازپرداخت آن نیستند

  • برنامه انتفاعی برای مشاغل، در بعضی از هزینه های مرتبط با شرکت در یک برنامه دانشگاهی به افراد واجد شرایط کمک مالی می کند.

  • وام های کم بهره دانشجویی نیز به دانشجویان کمک می کند تا در طول تحصیلات خود، هزینه های زندگی و تحصیلی آموزش عالی خود را پرداخت نمایند (بازپرداخت این وامها معمولا بعد از زمانی که دانشجو، برنامه آموزشی را به پایان برساند، شروع می شود.)

 

 

مدارکی که باید ترجمه شوند:

همه‌ی مدارکی که به زبان انگلیسی یا فرانسه نباشند، باید با ترجمه ی رسمی به انگلیسی یا فرانسه به سفارت ارائه شوند.

  • اصل و کپی رنگی پاسپورت جدید با حداقل 1 سال اعتبار(صفحه مشخصات فردی و صفحات حاوی ویزاها)

  • اصل پاسپورت قدیمی و کپی رنگی تمام صفحات حاوی ویزاها

  • 2 قطعه عکس زمینه روشن، رنگی (سایز 4.5×3.5)

  • تکمیل فرم سفارت کانادا ( این فرم پس از عقد قرارداد توسط متصصان این بخش با دقت تکمیل خواهد شد)

  • جهت واریز فیش سفارت کانادا در آنکارا  290 دلار

  • مدارک مربوط به اخذ پذیرش از دانشگاه یا موسسات آموزش عالی

  • در صورت پرداخت بخشی از شهریه، ارائه مدارک در این خصوص

  • مدرک نشان دهنده بورسیه تحصیلی شما از دانشگاه یا موسسه آموزش عالی کانادا (اگر در مورد شما صدق می کند)

    دانشجویان بورسیه دولت ایران موظف به ارائه ی ضمانت نامه مالی از طرف وزارت خانه مربوطه می باشند.

  • مدرک تائید پذیرش استان کبک (CAQ) :

متقاضیانی که برای ادامه تحصیل عازم یکی از دانشگاههای استان کبک هستند باید درخواست برگه CAQ نمایند.

  • نامه تایيده ی دانشگاه فرانسوی زبان مبنی بر این که متون به انگلیسی ارائه می شود.

  • مدرک آیلتس یا تف

  • SOP/CV

  • توصیه نامه های اساتید (Recommendation Letter)

  • در مقاطع دکترا و فوق لیسانس ذکر عنوان تز پیشنهادی در کانادا و تشریح آن همچنین ذکر

    نام و مشخصات تماس سوپروایزر یا استاد راهنما در کانادا

  • شناسنامه

  • گواهی عدم سوء پیشینه

  • مدارک نشان دهنده ی وضعیت نظام وظیفه متقاضی

  • مدارک مرتبط با سابقه تحصیلی ( مدارک تحصیلی و ریز نمرات )

  • مدارک شغلی

  • مدارک دارائی و مالی Sponsor

  • تعهد نامه محضری از سوی حامی مالی

اکثر دانشجویان مراحل دریافت پذیرش از دانشگاه را به تنهایی و با موفقیت انجام می دهند ولی باید در نظر داشته باشید که صرف داشتن پذیرش، ویزای کانادا به شما تعلق نخواهد گرفت و همواره اخذ ویزای دانشجویی سخت تر از اخذ پذیرش از موسسات آموزش عالی می باشد. از آنجایی که سفارت کانادا به ندرت مصاحبه حضوری و یا تلفنی با متقاضیان دارد تنها از طریق مدارک ارائه شده است که افسران ویزا در مورد پرونده ها تصمیم گیری می نمایند. لیست مدارک ذکر شده از سوی سفارت خانه ها به صورت کلی و برای همه ی مردم دنیا ارائه گردیده است ، اما این مدارک با توجه به محل درخواست ویزا و بسته به اشخاص مختلف متفاوت می باشد.  مدارک تکمیلی مورد نیاز هر متقاضی پس از بررسی پرونده و با در نظر گرفتن شرایط متقاضیان از سوی مشاوران موسسه آدراپانا اعلام خواهد شد. بهره گیری از تجربیات و تخصص همکاران ما در موسسه آدراپانا شما را در ارائه کامل مدارک یاری می نماید.

 

 

 

دریای مرده

منتشر شده در Uncategorised

دریای مرده نام عجیب و شگفت انگیزی است اما روی نقشه جغرافیایی دنیا، این نام به صورت لکه ای آبی رنگ در نزدیکی اردن مشخص شده است. دریایی که عرب ها به آن بحرالمیت می گویند و اروپایی ها Dead Lake.

دریای مرده در کرانه باختری رود اردن قرار دارد و در برخی منابع از آن با نام دریاچه نمک یاد شده ‌است. دریای مرده، در واقع، دریاچه ای نمکی بین اردن و فلسطین اشغالی است. سواحل اطراف آن پست ‌ترین نقطه ی خشکی‌های زمین است. ارتفاع گودترین نقطه آن 422 متر کمتر از سطح دریا است. بیشترین عمق آب تا کنون از 378متر بالاتر نبوده ‌است. 67کیلومتر طول و 18 کیلومتر عرض دارد. حجم آب دریاچه 810 میلیون متر مکعب است.

این دریاچه با 33,7درصد غلظت مواد محلول شورترین دریاچه ی دنیاست. به دلیل ارتفاع پایین این منطقه از سطح دریا، پساب کشاورزی و پساب ناشی از خاکشویی مناطق دورتر به صورت چشمه‌هایی در کف این دریاچه به آن وارد می‌شود. اما خشکی هوا و آفتاب گرم این منطقه سبب می شود که روزی 2 سانتیمتر از ارتفاع این دریاچه کم ( بخار) شود.

پساب‌های کشاورزی حاوی مقدار زیادی املاح معدنی هستند. تبخیر گسترده و ورود دائمی آب شور باعث بالا رفتن شدید غلظت آب و جرم حجمی آن شده‌است، به گونه‌ای که انسان در این آب شناور می‌ماند و غرق نمی شود.

با آنکه در میان هر سه ملکول در آب این دریاچه تنها دو تایشان ملکول آبند، بر روی سنگ‌های اعماق این دریاچه بیوفیلمهای سبز و باکتری‌های سولفیدخوار زندگی می‌کنند و گاه که وضعیت آب مساعد باشد، رویش آغازیان باعث به رنگ سرخ درآمدن آب دریاچه می‌شود.

دریای مرده، تنها دریاچه در روی زمین است که هیچ گیاه یا جانوری در آن زندگی نمی کند و به همین دلیل آن را چنین نامیده اند. البته در زمستان و بهار، کمی به مقدار آب موجود در دریاچه افزوده می شود، اما چون غیر از رود اردن و چند آبراه کوچک دیگر، هیچ رودی به آن وارد نمی شود، همیشه مقدار آب آن کم و غلظت نمکش بسیار زیاد است. میلیون ها سال پیش، سطح دریای مرده 427 متر بالاتر از موقعیت کنونی بوده است. در آن زمان، جانوران آبزی در این دریا زندگی می کردند. اما ناگهان نوعی خشکسالی رخ داد، آب دریاچه تبخیر شد و شرایط زیستی آن به صورت کنونی درآمد.

بسته بودن این دریاچه و تبخیر شدید آب سبب می شود که مقدار نمک و کانی های محلول در آن بی وقفه افزایش یابد. مقدار نمک این دریاچه از هر دریای دیگری بیشتر است. و چون این املاح حاوی مقادیر زیادی کلرید منیزیم و دیگر مواد سمی هستند، انسان را بیمار می کنند. به سبب وجود همین نمک و مواد سمی، هیچ موجود زنده ای نمی تواند در این دریاچه بماند. حتی ماهی ها و دیگر موجودات آبزی که از طریق رود اردن به این دریاچه راه می یابند، به محض رسیدن به بحرالمیت می میرند.

اسپادانا | مجری بزرگترین تورهای شرق آسیا

شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی اسپادانا

مشهد - بلوار هاشمیه - بین هاشمیه 3 و 1

تلفن: 8829910 - 0513

فکس: 8821411 - 0513