مدارک سفارت ژاپن

نوشته شده توسط 
منتشرشده در مدارک ویزا
چهارشنبه, 01 آذر 1396 ساعت 15:57
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مدارک سفارت ژاپن

 

کلیه مدارک علاوه بر ترجمه انگلیسی نیاز به تایید دادگستری دارند.

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی.

  • مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
  • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس 5/4*5/4 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن. (قابل ذکر است جهت گرفتن تایید شناسنامه داشتن مهر ثبت احوال در کنار نام همسر و فرزندان الزامی است.)

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی باید 1 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر و زمان صدور گواهی حساب بانکی باید 1 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد.
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

 * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه مدارک شغلی به همراه آخرین مدرک تحصیلی و دفترچه بیمه (جهت تایید مدارک شغلی) که برای کلیه مشاغل الزامی است.

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی به همراه نامه تاییدیه از سازمان نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی (برای تایید دانشنامه پزشکی به وزارت بهداشت مراجعه نمایند)
  • وکلا: پروانه وکالت.
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، سابقه بیمه از تأمین اجتماعی با مهر سازمان (ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی جهت گرفتن تائید دادگستری الزامی است.)
  • بازنشسته­‌ها: حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی.
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان و ارائه اصل آخرین آگهی تغییرات آن شرکت.
  • در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • دانشجویان پسر: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

 * جهت تائید مدرک تحصیلی برای گرفتن تائید دادگستری لطفاً موارد ذیل در نظر گرفته شود:

  • دانشجویان دانشگاه آزاد علاوه بر مهر دانشگاه برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به ستاد مرکزی دانشگاه آزاد مراجعه نمایند.
  • دانشجویان دانشگاه‌های دولتی علاوه بر مهر دانشگاه برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به وزارت علوم مراجعه نمایند.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت‌­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه و تائید دادگستری دارد.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه‌­دار.

  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • کلیه مدارک شغلی و گواهی‌های تحصیلی در صورتی که به زبان انگلیسی باشد نیاز به تایید ندارد.
  • در صورت درخواست سفارت، حضور افراد بالای 6 سال در سفارت الزامی است.
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌­ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.
  • لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ A4 و در یک نسخه ارائه شود.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ویزا الزامی است.

خواندن 337 دفعه آخرین ویرایش در چهارشنبه, 01 آذر 1396 ساعت 15:59
محتوای بیشتر در این بخش: « مدارک سفارت استرالیا

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

آمار بازدیدکنندگان

مجموع بازدید کنندگان
315803
صفحات بازدید شده
4358534
بازدید کنندگان امروز
516
بازدیدکنندگان دیروز
587

اسپادانا | مجری بزرگترین تورهای شرق آسیا

شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی اسپادانا

مشهد - بلوار هاشمیه - بین هاشمیه 3 و 1

تلفن: 8829910 - 0513

فکس: 8821411 - 0513