درباره ما

شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ره پویان اسپادانا در سال 1383 با هدف ارائه تورهای جدید در مسیرهای خاص و همچنین پیاده سازی ایده های نو در زمینه گردشگری در شهر توریستی مشهد افتتاح گردید. اسپادانا در آن سال با 3 نفر پرسنل در فضایی حدود 25 متر مربع فعالیت خود را شروع نمود و با شناخت نیاز بازار نسبت به برگزاری تورهای خاص به مقصد کشورهای جنوب شرق آسیا شامل تایلند، مالزی، سنگاپور، اندونزی و ... اقدام کرد که با استقبال مسافران روبرو گردید.
سال‌ها فعالیت در زمینه برگزاری تورهای با کیفیت و متناسب با ذائقه ایرانی در آن حوزه جغرافیایی، باعث شد اسپادانا برای ارائه بهتر خدمات در سال 1385 یک شعبه کارگزاری در کشور تایلند (بانکوک) تاسیس کند. از آن زمان به بعد، اسپادانا با برگزاری تورهای چارتری هفتگی با پروازهای مستقیم از مشهد توسط ایرلان‌های ایرانی و خارجی، توانست به عنوان مجری انحصاری تورهای جنوب شرق آسیا شناخته می‌شود.
ادامه

 
 

مدارک سفارت ژاپن

نوشته شده توسط 
منتشرشده در مدارک ویزا
چهارشنبه, 01 آذر 1396 ساعت 15:57
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مدارک سفارت ژاپن

 

کلیه مدارک علاوه بر ترجمه انگلیسی نیاز به تایید دادگستری دارند.

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی.

  • مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
  • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس 5/4*5/4 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن. (قابل ذکر است جهت گرفتن تایید شناسنامه داشتن مهر ثبت احوال در کنار نام همسر و فرزندان الزامی است.)

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی باید 1 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر و زمان صدور گواهی حساب بانکی باید 1 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد.
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

 * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه مدارک شغلی به همراه آخرین مدرک تحصیلی و دفترچه بیمه (جهت تایید مدارک شغلی) که برای کلیه مشاغل الزامی است.

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی به همراه نامه تاییدیه از سازمان نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی (برای تایید دانشنامه پزشکی به وزارت بهداشت مراجعه نمایند)
  • وکلا: پروانه وکالت.
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، سابقه بیمه از تأمین اجتماعی با مهر سازمان (ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی جهت گرفتن تائید دادگستری الزامی است.)
  • بازنشسته­‌ها: حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی.
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان و ارائه اصل آخرین آگهی تغییرات آن شرکت.
  • در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • دانشجویان پسر: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

 * جهت تائید مدرک تحصیلی برای گرفتن تائید دادگستری لطفاً موارد ذیل در نظر گرفته شود:

  • دانشجویان دانشگاه آزاد علاوه بر مهر دانشگاه برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به ستاد مرکزی دانشگاه آزاد مراجعه نمایند.
  • دانشجویان دانشگاه‌های دولتی علاوه بر مهر دانشگاه برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به وزارت علوم مراجعه نمایند.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت‌­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه و تائید دادگستری دارد.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه‌­دار.

  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • کلیه مدارک شغلی و گواهی‌های تحصیلی در صورتی که به زبان انگلیسی باشد نیاز به تایید ندارد.
  • در صورت درخواست سفارت، حضور افراد بالای 6 سال در سفارت الزامی است.
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌­ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.
  • لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ A4 و در یک نسخه ارائه شود.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ویزا الزامی است.

خواندن 242 دفعه آخرین ویرایش در چهارشنبه, 01 آذر 1396 ساعت 15:59
محتوای بیشتر در این بخش: « مدارک سفارت استرالیا

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

آمار بازدیدکنندگان

مجموع بازدید کنندگان
298053
صفحات بازدید شده
4045385
بازدید کنندگان امروز
323
بازدیدکنندگان دیروز
536

اسپادانا | مجری بزرگترین تورهای شرق آسیا

شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی اسپادانا

مشهد - بلوار هاشمیه - بین هاشمیه 3 و 1

تلفن: 8829910 - 0513

فکس: 8821411 - 0513