مدارک سفارت مجارستان

نوشته شده توسط 
منتشرشده در مدارک ویزا
چهارشنبه, 04 فروردين 1395 ساعت 13:14
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

مدارک سفارت مجارستان

 

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­های قبلی.

  • مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
  • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس 4 *6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

* شناسنامه علاوه بر ترجمه نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه دارد

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک همراه با مهر شعبه و امضاء بانک
  • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال باشد.

5) اصل و کپی کارت ملی

6) اصل و ترجمه سند مالکیت

7) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • وکلا: پروانه وکالت.
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان.
  • بازنشسته‌­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • دانش آموزان، دانشجویان، (اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل)

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

8) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر میکنند، رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

9) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­های خانه‌­دار.

  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت‌نگاری در سفارت الزامی است.
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌­ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می‌­گردد.
  • لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ A4 و در یک نسخه ارائه شود.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

خواندن 1266 دفعه آخرین ویرایش در چهارشنبه, 01 آذر 1396 ساعت 15:55

4 نظرها

  • پیوند نظر رضا سه شنبه, 17 فروردين 1395 ساعت 14:19 ارسال شده توسط رضا

    با سلام

    هتل سه ستاره در پاتایا ترجیحا ای بیس یک نفره در اردیبهشت ماه کمترین قیمت چند دارید با تشکر

    گزارش
  • پیوند نظر رضا سه شنبه, 17 فروردين 1395 ساعت 14:18 ارسال شده توسط رضا

    با سلام

    هتل سه ستاره در پاتایا ترجیحا ای بیس یک نفره در اردیبهشت ماه کمترین قیمت چند دارید با تشکر

    گزارش
  • پیوند نظر حسین خراسانئ دوشنبه, 16 فروردين 1395 ساعت 17:41 ارسال شده توسط حسین خراسانئ

    سلام لطفا قیمت یکنفر بزرگسال با اتاق شارژ شده 9 شب با هزینه ی بلیط و ویزا کلا قیمت آن چند می شود

    گزارش
  • پیوند نظر حسین خراسانئ دوشنبه, 16 فروردين 1395 ساعت 17:40 ارسال شده توسط حسین خراسانئ

    سلام لطفا قیمت یکنفر بزرگسال با اتاق شارژ شده 9 شب با هزینه ی بلیط و ویزا کلا قیمت آن چند می شود

    گزارش

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

اسپادانا | مجری بزرگترین تورهای شرق آسیا

شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی اسپادانا

مشهد - بلوار هاشمیه - بین هاشمیه 3 و 1

تلفن: 8829910 - 0513

فکس: 8821411 - 0513