مدارک مورد نیاز سفارت سنگاپور

نوشته شده توسط اسپاداناسیر. منتشر شده در فرم ها و مدارک

شرایط ویزای توریستی سنگاپور:

   ویزای سنگاپور 2 ماه اعتبار دارد ومسافر میتواند درآن 2 ماه 2 بار ورود کند ودرهربار ورود حداکثر 14روز اقامت داشته باشد.

.   ویزای سنگاپور به صورت استیکر(لیبل)است که بعد از صدور در اداره مهاجرت سنگاپور به ایران ارسال می شود.

مسافر میتواند ویزای سنگاپور را در تهران یا کوالالامپور یا خود سنگاپور دریافت کند,

درصورت صادر شدن ویزای یکبار ورود از سوی اداره مهاجرت , آژانس اسپادانا هیچ مسئولیتی قبول نمیکند.

مدت زمان آماده شدن ویزا

ماه اعتبار ، توریستی دبل عادی///15 تا 20 روز کاری 2

روزه توریستی 2 بار ورود فوری///  با هماهنگ14

تحویل در سنگاپور 10روز کاری

در صورتیکه مسافرپرواز مستقیم به سنگاپور دارد ویزا به صورت میتینگ سرویس صورت میگیرد.که شامل هزینه جداگانه میباشد ؛جهت اطلاع بیشتر با کارشناسان فروش ما تماس حاصل فرمایید

مدارک لازم:

اسکن پاسپورت با کیفیت بالا ودارای امضا وبا حداقل 7 ماه اعتبار,اسکن عکس با کیفیت , رزرو بلیط و هتل بالای سه شب اقامت.

اگر مسافرها چند نفر مرد مجرد با هم باشند اطلاعات زیر نیاز می باشد:

تاریخ سفر_مدت اقامت_محل اقامت در سنگاپور_شماره تلفن در ایران و سنگاپور_شغل و زمینه شغلی دقیق

در صورتی که مسافر برای کنفرانس یا سمینار سفر میکند,نام دقیق و کنفرانس و محل برگزاری و اسکن مدارک دانشگاهی یا کنفرانس الزامی می باشد.

اسپادانا | مجری بزرگترین تورهای شرق آسیا

شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی اسپادانا

مشهد - بلوار هاشمیه - بین هاشمیه 3 و 1

تلفن: 8829910 - 0513

فکس: 8821411 - 0513