مدارک مورد نیاز سفارت تایلند

نوشته شده توسط اسپاداناسیر. منتشر شده در فرم ها و مدارک

 

ویزای توریستی تایلند بصورت یکبار ورود و 2بار ورود صادر میشود , ویزای یکبار ورود 3 ماه اعتبار ورود دارد که مسافر

از بدو ورود 58 روز اجازه اقامت دارد. ویزای 6ماهه مولتی که و در هربار ورود58روز مسافر میتواند اقامت داشته باشد

 مدارک لازم برای گرفتن و اخذ ویزای تایلند:

پاسپورت با حداقل  7 ماه اعتبار

یک قطعه عکس 3X4 جدید متفاوت با پاسپورت

کپی از صفحه اول

کپی کارت ملی      

واچر هتل و بلیط

پرینت صورت حساب بانکی با موجودی حداقل 6میلیون تومان

جهت ویزای مولتی 6ماهه مدارک بالا وپرینت گردش سه ماهه هرروز مانده حساب بالای بیست میلیون تومان و مسافر حتما دوبار باید به تایلند سفر کرده باشد

اسپادانا | مجری بزرگترین تورهای شرق آسیا

شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی اسپادانا

مشهد - بلوار هاشمیه - بین هاشمیه 3 و 1

تلفن: 8829910 - 0513

فکس: 8821411 - 0513