مدارک مورد نیاز سفارت ویتنام

نوشته شده توسط اسپاداناسیر. منتشر شده در فرم ها و مدارک

ویزای ویتنام

در ابتدا از مشخصات جغرافیائی کشور ویتنام شروع میکنیم ویتنام از سه منطقه شمالی، منطقه مرتفع مرکزی و دلتایرودمکونگ تشکیل شده‌است. از نظر جغرافیای طبیعی این کشور باریکه طویلی بطول یک هزار مایل از دلتای رود مکونگ در جنوب تا دلتای رود سرخ در شمال امتداد دارد. دو رودخانه اصلی کشور، رود مکونگ و رود سرخ میباشد. رود مکونگ بطول ۴ هزار کیلومتر و دلتای آن در جنوب بعنوان بزرگترین رود جنوب شرق آسیا و هفتمین رود قاره آسیا می‌باشد که از کشورهای چین، تایلند و لائوس و کامبوج گذشته و به ویتنام وارد میشود. رود سرخ و دلتای آن در شمال محل اصلی تشکیل مدنیت در این کشور بوده‌است.کشور ویتنام با توجه به درخواستهای متعدد برای بازدید از مناطق بکر و زیبای ویتنام روابط خود را با اکثر کشورها بهبود بخشیده و به راحتی از تمام نقاط جهان میتوان ویزای توریستی ویتنام و ویزای عادی ویتنام را تهییه کرد. که آژانس اسپادانا متخصص گرفتن  ویزای ویتنام برای شما عزیزان است که قصد بازدید از جاذبه های توریستی  و هتلهای زیبا و رویائی کشور ویتنام را دارید

مدارک لازم جهت ویزای ویتنام

1-      اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 7ماه از تاریخ سفر مسافر

2-      دو قطعه عکس3x4 جدید که مسافرین باید همراه خود هنگام سفر داشته باشند

3-      اصل بلیط و اقامت هتل.

اسپادانا | مجری بزرگترین تورهای شرق آسیا

شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی اسپادانا

مشهد - بلوار هاشمیه - بین هاشمیه 3 و 1

تلفن: 8829910 - 0513

فکس: 8821411 - 0513