مدارک مورد نیاز سفارت اندونزی

نوشته شده توسط اسپاداناسیر. منتشر شده در فرم ها و مدارک

راهنمای دریافت ویزای کشور اندونزی

کشور اندونزی که به مجمع الجزایر معروف است، دارای جاذبه های گردشگری وسوسه انگیزی می باشد. از آنجایی که این کشور در جوار اقیانوس آرام و در یکی از پر باران ترین مناطق گردشگری جهان واقع شده است از آب و هوای دلپذیری بهره می برد، به همین دلیل سالانه گردشگران زیادی به سمت جزایر این کشور سفر می کنند. کشور اندونزی هم مانند دیگر کشورهای جهان برای ورود به خاکش باید ویزا داشته باشید. اسپادانا راهنمای سفارت و ویزای این کشور را در این مطلب آماده کرده است که تا با خواندن آن می توانید از نحوه دریافت ویزای کشور اندونزی مطلع شوید. با ما همراه باشید

نکته ای که باید در مورد ویزای کشور اندونزی بدانید این است که اعتبار ویزای توریستی در این کشور یک ماه بیشتر نبوده ونیاز به مصاحبه حضوری نیست

مدارک مورد نیاز برای ویزا

1-      کپی شناسنامه و کارت ملی

2-      گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه) به همراه کپی

3-      دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید سایز 3x4

4-      نامه منوط به تمکن مالی و پرینت گردش حساب بانکی با حداقل مانده بیست میلیون تومان(به زبانلاتین و مهر شده به سفارت ارائه شود).

5-      بلیط هواپیما و تائیدیه رزرو هتل

آمار بازدیدکنندگان

مجموع بازدید کنندگان
310551
صفحات بازدید شده
4268955
بازدید کنندگان امروز
3
بازدیدکنندگان دیروز
668

اسپادانا | مجری بزرگترین تورهای شرق آسیا

شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی اسپادانا

مشهد - بلوار هاشمیه - بین هاشمیه 3 و 1

تلفن: 8829910 - 0513

فکس: 8821411 - 0513