مدارک مورد نیاز سفارت روسیه

نوشته شده توسط اسپاداناسیر. منتشر شده در فرم ها و مدارک

 

انواع ویزای روسیه

قبل از هر چیز باید بدانید چه ویزایی برای سفر شما مناسب است. سفارت روسیه برای مسافرهای ایرانی ویزاهای توریستی چهارده روزه و یک ماهه صادر می‌کند. با این ویزاها شما می‌توانید به همه‌ی شهرهای روسیه سفر کنید.

 

سفارت روسیه ویزای توریستی چهارده روزه را مطابق رزرو هتل و پرواز مسافر صادر می‌کند. یعنی برای گرفتن ویزای چهارده روزه باید رزرو قطعی هتل برای کل مدت سفر و بلیط رفت و برگشت ارائه کنید. اگر مدت اقامت شما در روسیه کمتر از چهارده روز باشد، ویزای شما برای همان تاریخی که هتل و پرواز خود را رزرو کرده‌اید صادر می‌شود.

برای ویزای یک ماهه‌ی روسیه، باید رزرو قطعی هتل برای دو سوم از زمان سفر (دست‌کم ۲۰ روز) و بلیط رفت و برگشت ارائه کنید.

بعد از صدور ویزای روسیه، تغییر مدت زمان ویزا ممکن نیست. بهتر است پیش از درخواست ویزا، از تاریخ قطعی سفر خود مطمئن شوید.

بعد از ورود به خاک روسیه نمی‌توانید نوع ویزای خود را تغییر دهید. برای تمدید یا تغییر ویزا باید روسیه را ترک کنید و دوباره درخواست ویزا بدهید.

ورود به روسیه حتما باید از مسکو باشد. اما برای خروج می‌توانید از شهرهای دیگر نیز بلیط بگیرید.

مدارک لازم برای ویزای روسیه

قدم اول در گرفتن ویزای روسیه آماده کردن مدارک است. می‌توانید این مدارک را به زورق تحویل دهید تا از طرف شما مراحل گرفتن ویزا انجام شود:

1-      پاسپورت با دست‌کم شش ماه اعتبار

2-      دو قطعه عکس ۴*۳ رنگی با زمینه‌ی سفید. سر و شانه‌ها در عکس باید در یک راستا، بدون چرخش و رو به دوربین باشد.

3-      بلیط قطعی رفت و برگشت

4-      رزرو قطعی هتل یا محل اقامت برای کل مدت اقامت

5-      فرم کامل شده‌ی مشخصات فردی

6-      پاسپورت همه‌ی مسافران بالای ۱۶ سال باید امضا شده باشد.

7-      بیمه نامه

لازم به ذکر است جهت ویزای عادی روسیه 7روز کاری و فوری آن 3 روز کاری زمان لازم میباشد

اسپادانا | مجری بزرگترین تورهای شرق آسیا

شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی اسپادانا

مشهد - بلوار هاشمیه - بین هاشمیه 3 و 1

تلفن: 8829910 - 0513

فکس: 8821411 - 0513