مدارک مورد نیاز سفارت چین

نوشته شده توسط اسپاداناسیر. منتشر شده در فرم ها و مدارک

 

کشور چین که با نام رسمی جمهوری خلق چین نیز شناخته میشود  پرجمعیت‌ترین کشور جهان  با بیش از ۱٫۳ میلیارد نفر جمعیت میباشد. چین در شرق قاره آسیا واقع شده و ۲۲ استان و ۵ منطقهٔ خودمختارو ۴ شهر با مدیریت مستقیم (پکن، تیانجین، شانگهای و چونگ‌کینگ) و ۲ منطقهٔ اداری ویژهٔ بسیار خودمختارِ هنگ کنگ و ماکائو  دارد. پایتخت کشورچین شهر پکن است.;کشور چین برای مقاصد مختلف سفر به این کشور ویزاهای متفاوتی صادر مینماید

مدارک مورد نیاز جهت ویزای چین

1-      اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 7ماه از تاریخ سفر

2-      دوقطعه عکس 6x4 پشت سفید جدید متفاوت با پاسپورت

3-      نامه تمکن مالی به لاتین که بالانس (کارکرد) آن بالای 35میلیون تومان باشد

4-      بیمه مسافرتی

5-      بلیط و واچر هتل

لازم به ذکر است که ویزای عادی چین 10روزه کاری و ویزای فوری 5روز کاری صورت میگیرد.

اسپادانا | مجری بزرگترین تورهای شرق آسیا

شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی اسپادانا

مشهد - بلوار هاشمیه - بین هاشمیه 3 و 1

تلفن: 8829910 - 0513

فکس: 8821411 - 0513