مدارک مورد نیاز سفارت کانادا

نوشته شده توسط اسپاداناسیر. منتشر شده در فرم ها و مدارک

 

*کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و امور خارجه

 

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی 

 الف) مدت اعتبار حداقل یکسال  از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

 ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است. 

2) 2  قطعه عکس 4 *6 رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً  از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه

4) اصل و ترجمه سند ازدواج (در صورت همسفر بودن با همسر)

5) مدارک مالی شامل نامه تمکن به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک، گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه شخص باشد و گواهی سپرده بلندمدت در صورت وجود ( مدارک دیگری همچون گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه نیز می تواند تمکن مالی شما را نشان دهد.) ( زمان صدور مدارک بانکی حداکثر یک ماه قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد.)

 * ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضا بانک

 * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

6) اصل و ترجمه اسناد ملکی

7) اصل و ترجمه مدارک شغلی

   الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان ، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه

   ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مهندسان: پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت

   د) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی، و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و سه فیش آخر حقوق     

   ه) بازنشسته­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه سه فیش آخر حقوق، در صورت افزایش حقوق ارائه حکم افزایش حقوق بازنشستگی الزامی است.   

   و) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی، و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و سه فیش آخر حقوق     

   ز) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تاسیس /آخرین آگهی تغییرات / آگهی تصمیمات در روزنامه رسمی، لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارکنان، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک و گردش چهار ماهه حساب شرکت به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک

ح) معلمان ، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

   ط) دانش آموزان، دانشجویان: اصل  نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایتنامه  کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

8) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین  سفر می کنند رضایت­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

9) اصل و ترجمه  مدارک شغلی  و مالی همسر برای خانم­های خانه­دار

*تکمیل فرم مشخصات فردی و فرمهای مربوط به کانادا به صورت کامل و دقیق

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­باشد.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.

آمار بازدیدکنندگان

مجموع بازدید کنندگان
310551
صفحات بازدید شده
4268955
بازدید کنندگان امروز
3
بازدیدکنندگان دیروز
668

اسپادانا | مجری بزرگترین تورهای شرق آسیا

شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی اسپادانا

مشهد - بلوار هاشمیه - بین هاشمیه 3 و 1

تلفن: 8829910 - 0513

فکس: 8821411 - 0513